2021-09-30

Nya batteridrivna färgsprutor

Batteridrivna färgsprutor med hög prestanda
Graco har nu utvecklat och är först på marknaden med den här typen av lite större färgsprutor med batteridrift. De fungerar lika bra som motsvarande nätansluten modell. Klarar att spruta upp till ca.11 liter färg på en laddning.
Målgruppen är målerientreprenörer som gör arbeten där tillgången på ström är begränsad, där man måste nyttja väldigt långa förlängningskablar eller generator. T.ex. utomhusjobb längs vägar och järnvägar, bullerplank, gångtunnlar, eller vid mindre servicearbeten. Dessa två modeller kompletterar Ultra HH maskinerna perfekt med den högre prestandan och att de är sladdlösa. Bland fördelarna märks att de är enklare att ta med sig t ex upp på lyft, man slipper leta ström och hantera förlängningskablar. Batteridrivet är smidigt, enkelt och det som idag också efterfrågas på marknaden.
De nya batteridrivna färgsprutorna finns i två modeller GX21 Cordless och Classic 390 PC Cordless Classic. Skillnaden dem emellan är att GX21 är en perfekt instegsmodell för de som målar ibland, medan ST 390 är maskinen för de som använder maskinen dagligen.

Sen tidigare finns även Gracos handhållna färgsprutor Ultra HH Cordless för vattenbaserade färger och UltraMax HH Cordless för lösningsmedelsbaserade färger.


Broschyr till de batteridrivna färgsprutorna hittar du här