Service

Service

I över 40 år har Anti-Corrosion servat alla möjliga sprutor och andra utrustningar. Med tiden har vi vuxit och har idag den absolut största serviceorganisationen i branschen.

Vi har på våra 4 kontor runt om i landet försäljning, service och uthyrning. Detta gör att när du köper en produkt av oss (eller våra återförsäljare) kan du känna dig trygg med att vi snabbt går att nå för teknisk support över telefon eller så kan du helt enkelt lämna/skicka utrustningen till oss för service. Du kan även hyra utrustning av oss medan du väntar på att utrustningen ska bli klar. På så sätt slipper du dyra stopp i arbetet.

Håller du till i Uppsala-området?

Vi åker och hämtar/lämnar utrustning som ska servas/hyras av oss en gång i veckan hos våra samarbetspartners. Kontakta oss eller butikerna för mer info: Flügger (Björkgatan 4), Upsala Färg (Bolagsgatan 18) och Färgglädje Måleributiken (Kungsgatan 74).

Bli avtalskund:

Som avtalskund hos oss får du utrustningen servad inom ett par dagar. Om inte så får du låna en maskin av oss. Förutom förtur så får du som avtalskund även rabatter och utbildning på färg och spackelsprutor på köpet.

Hur en service går till: 

Service med kvalitet och omsorg

Kontakta ditt kontor för mer information:

Stockholm 08-629 07 00
Göteborg 031-779 73 30
Härnösand 0611-214 63
Malmö 040-18 70 22

)