2022-04-27

NYHET! Graco GXFF Cordless

Nu lanseras Graco GX FF Cordless – en fantastiskt portabel färgspruta

Nya Graco GX FF Cordless är en modell utvecklad för lackering och målning av till exempel platsbyggda snickeriarbeten kök, garderober, diskar liksom köksluckor, paneler, dörrar, staket etc. Ja, alla de ställen där man strävar efter hög finish och ett bekvämt handhavande. Sprutpistolens minimala vikt och kompakta storlek gör att målaren kommer åt även på mycket bökiga ställen där det är trångt om utrymme.

DET GÄLLER ATT utrustningen är smidig och rätt konfigurerad när man ska lackera den här typen av objekt med airless. Eftersom man behöver vara extra rörlig och följsam är en kort slang på 7,5 m monterad i en tunnare dimension på 3/16 tum. Det i sin tur minimerar volymen färg och vikt. Den bärbara maskinen är utrustad med en 5,7 l färgbehållare.

 

Bland fördelarna med Graco GX FF Cordless märks:

• Ger ett professionellt resultat med mycket hög finish i kombination med FFLP munstyckena.
• Batteridriven, drivs av DeWALT FlexVolt-batterier, vilket ger frihet i jobbet.Du slipper tänka på kabel och att leta efter strömkälla. Du kan spruta färg upp till 11 liter/batteri och ladda på mindre än 60 minuter! Man genomför en hel dags lackerings projekt med två fulladdade DeWALT 54V FlexVolt 6 Ah batterier.
• Sprutpistol med minimal vikt och kompakt storlek, betyder bra ergonomi och möjlighet att måla i trånga utrymmen.
• Lätt att rengöra, spar tid.

 

Mer info: Graco GXFF Cordless