2019-05-15

Nyhet! Gracos nya färg/spackelsprutor

Gracos nya färg/spackelsprutor har kommit med lite nya finneser så som:


BlueLink
Med BlueLink kan du koppla upp dina färgsprutor via Bluetooth och få information om sprutan direkt i din mobil. Med BlueLink har varje maskin en identitet. Operatören har kontakt med maskinen via bluetooth och kan sen läsa av förbrukning, var maskinen är, hur den används och när den behöver servas.
Operatören kan t.ex. skriva in information på BlueLink appen att maskinens fått någon driftstörning, skicka informationen vidare till ägare/platschef som sedan kan anvisa maskinen till en vald service partner för ev. åtgärd.


Vortex MaxLife
Pumpen är enkel att byta helt utan verktyg på 1 minut! Den nya pumpan har nu Vortex-teknologin där kolvstången sakta roterar inuti pumpen vilket gör att det statiska slitaget på packningar och kolvstångens ytbeläggning reduceras betydligt. Det innebär en avsevärt längre livslängd med lägre servicekostnader för färgsprutan.
MaxLife har tack vare de olika komponenternas kvalitets/material förbättringar 6 ggr högre livslängd mot den vanliga standard modellen med Cromex.


Contractor PC
Gracos nya sprutpistol Contractor PC är en lättare, bekvämare och mer lättavtryckt pistol en de tidigare modellerna. Detta gör ditt arbete mindre tröttande och du orkar spruta hela dagen. Handtaget är ergonomiskt och du kan nu även ändra hur många fingrar du vill använda på avtryckaren. Byte av nålsats har aldrig varit snabbare och enklare än nu med nya ProConnect 2 systemet. 

 

  • St Max II färgsprutor levereras nu med BlueLink och den nya Contractor PC pistolen.
  • Ultra Max II ProContractor färgsprutorna levereras nu med BlueLink , den nya Contractor PC pistolen och den nya Vortex MaxLife pumpen.
  • Mark Max II ProContractor levereras nu med BlueLink och den nya Vortex MaxLife pumpen.