Anti-Corrosion är ett familjeföretag som startades av Stig Åkesson 1970. Från början var vi ett företag som utförde måleri- och blästringsarbeten. Men fick även allt mer uppdrag att serva utrustningar åt andra företag. I längden blev det svårt och hinna med att både måla och serva. Efter några år fokuserade vi därför på våra utrustningar och service.

1978 fick vi agenturen på Graco, vilket blev starten på dagens verksamhet som leverantör av ytbehandlingsutrustning för proffs. Under åren har det fyllts på med fler agenturer. Vi har också ett nät av återförsäljare av våra produkter över landet. Vår vision är att öka antalet återförsäljare för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre tillgänglighet.

Idag drivs Anti-Corrosion av 24st anställda med VD Hans Åkesson i spetsen. Vi har vårat huvudkontoret i Stockholm (Sundbyberg) och finns på ytterligare 3st ställen i landet. Göteborg (Mölndal), Malmö och Härnösand. 

Vi satsar på tåliga produkter med hög kvalité som t.ex våran egen produkt Elmyggan som vi började tillverka 1994 och som sen dess exporterats till 13 länder runt om i Världen. Vi säljer även andra märken så som t.ex Ceetec, Clemco, Cura, Flex, Graco, Maltech, Munkebo, Ventherm och Wiwa m.fl.

Genom hårt arbete, kompetens och med nöjda och trogna kunder så kan vi idag skryta med att vi är störst i våran bransch och att vi ändå fortsätter växa oss större och starkare för varje år som går.

Varför ska du välja oss?
Anledningen är att vi har lång erfarenhet, bra produkter och ger en helhetslösning med allt ifrån support och service till uthyrning av maskiner. När du köper en produkt av oss så kan du känna dig trygg med att du alltid kan ringa vår support eller lämna in produkten på service hos oss om något problem uppstår.